Tällä kertaa en kirjoita siitä mikä ihmetyttää, askarruttaa, ärsyttää tai ilahduttaa. Vaan tällä kertaa kerron mitä minulle kuuluu ja mitä tällä hetkellä tapahtuu. Kaikkea uutta ja ihmeellistä, vanhaa ja tuttua. Kaikenlaista tapahtuu ja kiirettä pitää.

Aloitetaan vaikka siitä, että MariaAnele on nyt virallisesti yrittäjä. Tämän viikon maanantaina koitti se päivä kun MariaAnele Music & Wellness- yritys näki päivän valon. Samana päivänä siis kun täytin vuosia. Itse täytin 36 vuotta ja toivon, että samana päivänä syntynyt firmani täyttäisi vuosia yhtälailla minun kanssani seuraavat 36 vuotta. Monia on ehkä mietityttänyt mitä yritykseni alkaa tekemään ja siihen vastaan myös tässä:

Näin alkuun aion tehdä puhtaasti musiikkialan töistä trubaduurikeikkoja sekä musiikkityöpajoja. Myöhemmin toivottavasti tulevat vielä laulunteon tilaustyöt. Toisena on musiikkia, hoitoalaa ja klovneriaa sekoittavat hyvinvointipalvelut mm. hoitajien työhyvinvointikoulutukset, esiintymispelon ja virheiden tekemisen pelon voittamisen koulutukset ja muut musiikkia soveltavat koulutukset.

Loppukuun syyskuuta elelen vielä aika hiljaiseloa ja painan hoitoalan keikkoja samalla kun vien asioita eteenpäin, mutta lokakuussa alkaa sitten jo tapahtua taas enemmän. Saan silloin valmiiksi tiimivalmentaja/musiikkivalmentajan koulutuksen, aloitan vähän pidemmän ja kattavamman biisinteon koulutuksen, käyn muutaman lyriikkakouluksen ja loppuvuodesta starttaa myös kulttuurialan yrittäjän ammattitutkintoon johtava koulutus. Lisäksi haen klovneriaan lisäoppia seniorityöhön soveltavasta kurssista sekä klovnerian jatkokurssista. Muutama muukin isompi projekti toivottavasti saa tuulta allensa ja toteutuvat tämän ja/tai ensi vuoden aikana.

Tämän kaiken lisäksi jatkan biisien tekoa taka- alalla ja toivottavasti myös starttailen oman ensimmäisen levynkin tekoa. Se kuitenkaan ei ole prioriteeteissa vielä vaan musiikin soveltava käyttö ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä on tällä hetkellä se mun juttu.

Blogihommat jatkuu tiiviimpänä kun tähän asti ja tulevat kertomaan enemmän ja useammin mitä minä olen tekemässä ja kenen kanssa. Lisäksi omat verkkosivut ovat jo työn alla sekä Youtube-kanava odottaa valmiina enää vaan sisältöä.

Että sellaista näin alustavasti tällä kertaa,

aurinkoista syksynalkua ja kaunista ruskaa odotellessa

-Maria-